Ποιοι είμαστε

Η ιστορία μας ξεκινά το 1984, όταν η εταιρία ΛΑΓΓΗΣ εισήλθε δυναμικά στον χώρο της μαζικής εστίασης. Ωστόσο, η πραγματική μας δύναμη κατοχυρώνεται στο πρόσωπο του Γιώργου Λάγγη, ο οποίος από το 1976 ειδικεύεται στα επαγγελματικά μηχανήματα μονάδων εστιάσεως. Η πορεία του ξεκίνησε ως τεχνικός στην εταιρία HEINAMI, αλλά σύντομα δημιούργησε τη δική του εταιρία με αφοσίωση στον τομέα του Service.

Η πορεία μας εξελίχθηκε σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο μηχανημάτων από μεγάλους εμπορικούς οίκους όπως Scotsman, Elframo κι άλλες, φτάνοντας στο σήμερα όπου καλύπτουμε όλες τις ανάγκες σας με μηχανήματα και ανταλλακτικά από μεγάλους οίκους του εξωτερικού. Οι ποιοτικές υπηρεσίες μας και η γνώση μας έχουν διακριθεί στην ευρύτερη αγορά, ενώ η παρουσία μας διασχίζει σύνορα, φτάνοντας σε χώρες όπως η Κύπρος, η Ιταλία, η Ρωσία, η Βουλγαρία, η Αλβανία κ.ά.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά μας, ωστόσο, είναι η εξειδίκευσή μας στις μηχανές παγοκύβων και, ειδικότερα, στις μηχανές παγοτρίμματος. Κατέχουμε τις απαραίτητες γνώσεις, εκπαιδευόμενοι στην Ιταλία και την Αμερική, καθιστώντας μας τους μοναδικούς στον τομέα αυτό.

Η εταιρία μας βασίζεται στην άριστη τεχνογνωσία, την πολυετή εμπειρία, την αμεσότητα, την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα. Αυτά τα χαρακτηριστικά, καθιστούν εμάς την εγγύηση για την αντιμετώπιση κάθε προβλήματος και την ικανοποίηση κάθε ανάγκης σας.

Σκοπός μας είναι, ήταν και θα παραμείνει, η άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας στις πλέον συμφέρουσες τιμές.

Οι αξίες μας

ΠΑΘΟΣ
Στοχεύουμε πάντα στις καλύτερες λύσεις, καθώς η αγάπη μας για τη δουλειά μας αποτυπώνεται με την αφοσίωση και τη δέσμευση για απόδοση με υψηλή αποτελεσματικότητα.

ΗΘΙΚΗ
Οι σχέσεις μας βασίζονται στην ειλικρίνεια και τον σεβασμό. Κινούμαστε με διαφάνεια, επαγγελματισμό και δικαιοσύνη σε κάθε συναλλαγή με συνεργάτες και πελάτες.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ
Στοχεύουμε στο άριστο σε κάθε πτυχή που προσφέρουμε, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία μας για τη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών μας σε προϊόντα και υπηρεσίες.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Ακούμε τους πελάτες μας, κατανοούμε τις ανάγκες τους και αναπτύσσουμε λύσεις που καλύπτουν τις απαιτήσεις των επιχειρήσεών τους, από τον σχεδιασμό χώρων μέχρι τον εξοπλισμό και την after-sale υποστήριξη.