Φούρνοι Ηλεκτρικοί HOUNO

Εμφανίζονται 1–9 από 16 αποτελέσματα

View
  • 1_20-standard

    K 1.20

    ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ  ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ K

    1. Ζεστός αέρας 30-300 βαθμούς κελσίου
    2. Σύστημα ατμού με μπόιλερ και injection 30-130 βαθμούς κελσίου
    3. Αυτόματος χειρισμός υγρασίας  70-300 βαθμούς κελσίου (Clima Optima)
    4. 10 βήματα επιλογής υγρασίας 30-300 βαθμούς κελσίου(CombiSmart)
    5. Επιλογή έξυπνου μαγειρέματος (SmartChef)
    6. Σύστημα αναγέννησης και στοφαρίσματος
    7. Ακίδα ψησίματος με τρία προγράμματα (Manual,Cook&Hold,Delta-T)

    ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ K

    1. Ψηφιακός επιλογέας και ψηφιακό display
    2.  Χωρητικότητα μνήμης μέχρι 50 συνταγες με 10 βηματα η κάθε μια
    3.  Ημιαυτόματο σύστημα καθαρισμού
    4. Αυτόματο κρύωμα καμπίνας
    5.  Αναγνώριση σφάλματος  
  • 1_16-standard

    K 1.16

    ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ  ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ K

    1. Ζεστός αέρας 30-300 βαθμούς κελσίου
    2. Σύστημα ατμού με μπόιλερ και injection 30-130 βαθμούς κελσίου
    3. Αυτόματος χειρισμός υγρασίας  70-300 βαθμούς κελσίου (Clima Optima)
    4. 10 βήματα επιλογής υγρασίας 30-300 βαθμούς κελσίου(CombiSmart)
    5. Επιλογή έξυπνου μαγειρέματος (SmartChef)
    6. Σύστημα αναγέννησης και στοφαρίσματος
    7. Ακίδα ψησίματος με τρία προγράμματα (Manual,Cook&Hold,Delta-T)

    ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ K

    1. Ψηφιακός επιλογέας και ψηφιακό display
    2.  Χωρητικότητα μνήμης μέχρι 50 συνταγες με 10 βηματα η κάθε μια
    3.  Ημιαυτόματο σύστημα καθαρισμού
    4. Αυτόματο κρύωμα καμπίνας
    5.  Αναγνώριση σφάλματος  
  • 1_10-standard-table

    K 1.10

    ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ  ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ K

    1. Ζεστός αέρας 30-300 βαθμούς κελσίου
    2. Σύστημα ατμού με μπόιλερ και injection 30-130 βαθμούς κελσίου
    3. Αυτόματος χειρισμός υγρασίας  70-300 βαθμούς κελσίου (Clima Optima)
    4. 10 βήματα επιλογής υγρασίας 30-300 βαθμούς κελσίου(CombiSmart)
    5. Επιλογή έξυπνου μαγειρέματος (SmartChef)
    6. Σύστημα αναγέννησης και στοφαρίσματος
    7. Ακίδα ψησίματος με τρία προγράμματα (Manual,Cook&Hold,Delta-T)

    ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ K

    1. Ψηφιακός επιλογέας και ψηφιακό display
    2.  Χωρητικότητα μνήμης μέχρι 50 συνταγες με 10 βηματα η κάθε μια
    3.  Ημιαυτόματο σύστημα καθαρισμού
    4. Αυτόματο κρύωμα καμπίνας
    5.  Αναγνώριση σφάλματος  
  • 1_06-standard-table

    K 1.06

    ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ  ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ K

    1. Ζεστός αέρας 30-300 βαθμούς κελσίου
    2. Σύστημα ατμού με μπόιλερ και injection 30-130 βαθμούς κελσίου
    3. Αυτόματος χειρισμός υγρασίας  70-300 βαθμούς κελσίου (Clima Optima)
    4. 10 βήματα επιλογής υγρασίας 30-300 βαθμούς κελσίου(CombiSmart)
    5. Επιλογή έξυπνου μαγειρέματος (SmartChef)
    6. Σύστημα αναγέννησης και στοφαρίσματος
    7. Ακίδα ψησίματος με τρία προγράμματα (Manual,Cook&Hold,Delta-T)

    ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ K

    1. Ψηφιακός επιλογέας και ψηφιακό display
    2.  Χωρητικότητα μνήμης μέχρι 50 συνταγές με 10 βήματα η κάθε μια
    3.  Ημιαυτόματο σύστημα καθαρισμού
    4. Αυτόματο κρύωμα καμπίνας
    5.  Αναγνώριση σφάλματος  
  • 1_20-touch

    KPE 1.20

    ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ  ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ KPE

    1. Ζεστός αέρας 30-300 βαθμούς κελσίου
    2. Σύστημα ατμού με  μπόιλερ και injection 30-130 βαθμούς κελσίου
    3. Αυτόματος χειρισμός υγρασίας  70-300 βαθμούς κελσίου (Clima Optima)
    4. 10 βήματα επιλογής υγρασίας 30-300 βαθμούς κελσίου(CombiSmart)
    5. Επιλογή έξυπνου μαγειρέματος (SmartChef)
    6. Σύστημα αναγέννησης και στοφαρίσματος
    7. Ακίδα ψησίματος με τρία προγράμματα (Manual,Cook&Hold,Delta-T)

    ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ KPE

    1. Δυνατότητα αποθήκευσης 500 συνταγών με 15 βήματα η κάθε μία
    2. Αυτόματο σύστημα πλύσης (CombiWash)
    3. Ολοκληρωμένη λαβή πλυσίματος
    4. Αυτόματο ή χειροκίνητο κρύωμα καμπίνας
    5. Λειτουργία HACCP
    6. Θυρίδα USB
    7. Αυτόματη αναγνώριση βλαβών
  • 1_16-touch

    KPE 1.16

    ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ  ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ KPE

    1. Ζεστός αέρας 30-300 βαθμούς κελσίου
    2. Σύστημα ατμού με μπόιλερ και injection 30-130 βαθμούς κελσίου
    3. Αυτόματος χειρισμός υγρασίας  70-300 βαθμούς κελσίου (Clima Optima)
    4. 10 βήματα επιλογής υγρασίας 30-300 βαθμούς κελσίου(CombiSmart)
    5. Επιλογή έξυπνου μαγειρέματος (SmartChef)
    6. Σύστημα αναγέννησης και στοφαρίσματος
    7. Ακίδα ψησίματος με τρία προγράμματα (Manual,Cook&Hold,Delta-T)

    ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ KPE

    1. Δυνατότητα αποθήκευσης 500 συνταγών με 15 βήματα η κάθε μία
    2. Αυτόματο σύστημα πλύσης (CombiWash)
    3. Ολοκληρωμένη λαβή πλυσίματος
    4. Αυτόματο ή χειροκίνητο κρύωμα καμπίνας
    5. Λειτουργία HACCP
    6. Θυρίδα USB
    7. Αυτόματη αναγνώριση βλαβών
  • 1_10-touch-table

    KPE 1.10

    ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ  ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ KPE

    1. Ζεστός αέρας 30-300 βαθμούς κελσίου
    2. Σύστημα ατμού με μπόιλερ και injection 30-130 βαθμούς κελσίου
    3. Αυτόματος χειρισμός υγρασίας  70-300 βαθμούς κελσίου (Clima Optima)
    4. 10 βήματα επιλογής υγρασίας 30-300 βαθμούς κελσίου(CombiSmart)
    5. Επιλογή έξυπνου μαγειρέματος (SmartChef)
    6. Σύστημα αναγέννησης και στοφαρίσματος
    7. Ακίδα ψησίματος με τρία προγράμματα (Manual,Cook&Hold,Delta-T)

    ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ KPE

    1. Δυνατότητα αποθήκευσης 500 συνταγών με 15 βήματα η κάθε μία
    2. Αυτόματο σύστημα πλύσης (CombiWash)
    3. Ολοκληρωμένη λαβή πλυσίματος
    4. Αυτόματο ή χειροκίνητο κρύωμα καμπίνας
    5. Λειτουργία HACCP
    6. Θυρίδα USB
    7. Αυτόματη αναγνώριση βλαβών
  • 1_06-touch-table

    KPE 1.06

    ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ  ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ KPE

    1. Ζεστός αέρας 30-300 βαθμούς κελσίου
    2. Σύστημα ατμού με  μπόιλερ και injection 30-130 βαθμούς κελσίου
    3. Αυτόματος χειρισμός υγρασίας  70-300 βαθμούς κελσίου (Clima Optima)
    4. 10 βήματα επιλογής υγρασίας 30-300 βαθμούς κελσίου(CombiSmart)
    5. Επιλογή έξυπνου μαγειρέματος (SmartChef)
    6. Σύστημα αναγέννησης και στοφαρίσματος
    7. Ακίδα ψησίματος με τρία προγράμματα (Manual,Cook&Hold,Delta-T)

    ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ KPE

    1. Δυνατότητα αποθήκευσης 500 συνταγών με 15 βήματα η κάθε μία
    2. Αυτόματο σύστημα πλύσης (CombiWash)
    3. Ολοκληρωμένη λαβή πλυσίματος
    4. Αυτόματο ή χειροκίνητο κρύωμα καμπίνας
    5. Λειτουργία HACCP
    6. Θυρίδα USB
    7. Αυτόματη αναγνώριση βλαβών
  • 1_20-standard

    C 1.20

    ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ  ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ C

    1. Ζεστός αέρας 30-300 βαθμούς κελσίου
    2. Σύστημα ατμού με injection 30-130 βαθμούς κελσίου
    3. Αυτόματος χειρισμός υγρασίας  70-300 βαθμούς κελσίου (Clima Optima)
    4. 10 βήματα επιλογής υγρασίας 30-300 βαθμούς κελσίου(CombiSmart)
    5. Επιλογή έξυπνου μαγειρέματος (SmartChef)
    6. Σύστημα αναγέννησης και στοφαρίσματος
    7. Ακίδα ψησίματος με τρία προγράμματα (Manual,Cook&Hold,Delta-T)

    ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ C

    1. Ψηφιακός επιλογέας και ψηφιακό display
    2.  Χωρητικότητα μνήμης μέχρι 50 συνταγες με 10 βηματα η κάθε μια
    3.  Ημιαυτόματο σύστημα καθαρισμού
    4. Αυτόματο κρύωμα καμπίνας
    5.  Αναγνώριση σφάλματος