Επαγγελματικοί Φούρνοι HOUNO
Στηριζόμενοι στις εμπειρίες σεφ,ιδιοκτητών,catering,αρτοποιών και σχεδιαστών επαγγελματικών κουζινών η HOUNO σχεδιάζει και κατασκευάζει επαγγελματικούς φούρνους στο Randers της Δανίας.Με πείρα πάνω από 35 χρόνια δημιούργησε επαγγελματικούς φούρνους που καλύπτουν τις ανάγκες για ευελιξία,αξιοπιστία και τα καλύτερα αποτελέσματα μαγειρέματος. Το πάθος της HOUNO είναι η κατασκευή εαγγελαματικών φούρνων και δεν θέλουμε να αποζητάτε τίποτα λιγότερο από την τελειότητα. Κάθε HOUNO φούρνος είναι προσεκτικά φτιαγμένος για εσάς και λεπτομερώς ελεγμένως και δοκιμασμένος για ασφάλεια και λειτουργικότητα πριν φύγει από το εργοστάσιο.Δια μέσου των χρόνων οι επαγγελαμτικοί φούρνοι HOUNO έχουν εξελιχθεί σε μία τεράστια κατασκευαστική εταιρεία που προμηθεύει φούρνους για ξενοδοχεία,εστιατόρια,αρτοποιεια, supermarkets κ.α. Από το 2006 αποτελεί μέλος του μεγάλου αμερικανικού ομίλου MIDDLEBY CORPORATION που προμηθεύει παγκοσμίως εππαγγελματικό εξοπλισμό εστίασης.

View
  • 1_10-standard-table

    C 1.10 PASSTHROUGH

    ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ  ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ C

    1. Ζεστός αέρας 30-300 βαθμούς κελσίου
    2. Σύστημα ατμού με injection 30-130 βαθμούς κελσίου
    3. Αυτόματος χειρισμός υγρασίας  70-300 βαθμούς κελσίου (Clima Optima)
    4. 10 βήματα επιλογής υγρασίας 30-300 βαθμούς κελσίου(CombiSmart)
    5. Επιλογή έξυπνου μαγειρέματος (SmartChef)
    6. Σύστημα αναγέννησης και στοφαρίσματος
    7. Ακίδα ψησίματος με τρία προγράμματα (Manual,Cook&Hold,Delta-T)

    ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ C

    1. Ψηφιακός επιλογέας και ψηφιακό display
    2.  Χωρητικότητα μνήμης μέχρι 50 συνταγες με 10 βηματα η κάθε μια
    3.  Ημιαυτόματο σύστημα καθαρισμού
    4. Αυτόματο κρύωμα καμπίνας
    5.  Αναγνώριση σφάλματος  
  • 1_06-standard-table

    C 1.06 PASSTHROUGH

    ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ  ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ C

    1. Ζεστός αέρας 30-300 βαθμούς κελσίου
    2. Σύστημα ατμού με injection 30-130 βαθμούς κελσίου
    3. Αυτόματος χειρισμός υγρασίας  70-300 βαθμούς κελσίου (Clima Optima)
    4. 10 βήματα επιλογής υγρασίας 30-300 βαθμούς κελσίου(CombiSmart)
    5. Επιλογή έξυπνου μαγειρέματος (SmartChef)
    6. Σύστημα αναγέννησης και στοφαρίσματος
    7. Ακίδα ψησίματος με τρία προγράμματα (Manual,Cook&Hold,Delta-T)

    ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ C

    1. Ψηφιακός επιλογέας και ψηφιακό display
    2.  Χωρητικότητα μνήμης μέχρι 50 συνταγές με 10 βήματα η κάθε μια
    3.  Ημιαυτόματο σύστημα καθαρισμού
    4. Αυτόματο κρύωμα καμπίνας
    5.  Αναγνώριση σφάλματος  
  • 1_10-standard-table

    K 1.10 PASSTHROUGH

    ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ  ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ K

    1. Ζεστός αέρας 30-300 βαθμούς κελσίου
    2. Σύστημα ατμού με μπόιλερ και injection 30-130 βαθμούς κελσίου
    3. Αυτόματος χειρισμός υγρασίας  70-300 βαθμούς κελσίου (Clima Optima)
    4. 10 βήματα επιλογής υγρασίας 30-300 βαθμούς κελσίου(CombiSmart)
    5. Επιλογή έξυπνου μαγειρέματος (SmartChef)
    6. Σύστημα αναγέννησης και στοφαρίσματος
    7. Ακίδα ψησίματος με τρία προγράμματα (Manual,Cook&Hold,Delta-T)

    ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ K

    1. Ψηφιακός επιλογέας και ψηφιακό display
    2.  Χωρητικότητα μνήμης μέχρι 50 συνταγες με 10 βηματα η κάθε μια
    3.  Ημιαυτόματο σύστημα καθαρισμού
    4. Αυτόματο κρύωμα καμπίνας
    5.  Αναγνώριση σφάλματος  
  • 1_06-standard-table

    K 1.06 PASSTHROUGH

    ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ  ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ K

    1. Ζεστός αέρας 30-300 βαθμούς κελσίου
    2. Σύστημα ατμού με μπόιλερ και injection 30-130 βαθμούς κελσίου
    3. Αυτόματος χειρισμός υγρασίας  70-300 βαθμούς κελσίου (Clima Optima)
    4. 10 βήματα επιλογής υγρασίας 30-300 βαθμούς κελσίου(CombiSmart)
    5. Επιλογή έξυπνου μαγειρέματος (SmartChef)
    6. Σύστημα αναγέννησης και στοφαρίσματος
    7. Ακίδα ψησίματος με τρία προγράμματα (Manual,Cook&Hold,Delta-T)

    ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ K

    1. Ψηφιακός επιλογέας και ψηφιακό display
    2.  Χωρητικότητα μνήμης μέχρι 50 συνταγές με 10 βήματα η κάθε μια
    3.  Ημιαυτόματο σύστημα καθαρισμού
    4. Αυτόματο κρύωμα καμπίνας
    5.  Αναγνώριση σφάλματος  
  • 1_10-touch-table

    CPE 1.10 PASSTHROUGH

    ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ  ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ CPE

    1. Ζεστός αέρας 30-300 βαθμούς κελσίου
    2. Σύστημα ατμού με injection 30-130 βαθμούς κελσίου
    3. Αυτόματος χειρισμός υγρασίας  70-300 βαθμούς κελσίου (Clima Optima)
    4. 10 βήματα επιλογής υγρασίας 30-300 βαθμούς κελσίου(CombiSmart)
    5. Επιλογή έξυπνου μαγειρέματος (SmartChef)
    6. Σύστημα αναγέννησης και στοφαρίσματος
    7. Ακίδα ψησίματος με τρία προγράμματα (Manual,Cook&Hold,Delta-T)

    ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ CPE

    1. Δυνατότητα αποθήκευσης 500 συνταγών με 15 βήματα η κάθε μία
    2. Αυτόματο σύστημα πλύσης (CombiWash)
    3. Ολοκληρωμένη λαβή πλυσίματος
    4. Αυτόματο ή χειροκίνητο κρύωμα καμπίνας
    5. Λειτουργία HACCP
    6. Θυρίδα USB
    7. Αυτόματη αναγνώριση βλαβών
  • 1_06-touch-table

    CPE 1.06 PASSTHROUGH

    ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ  ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ CPE

    1. Ζεστός αέρας 30-300 βαθμούς κελσίου
    2. Σύστημα ατμού με injection 30-130 βαθμούς κελσίου
    3. Αυτόματος χειρισμός υγρασίας  70-300 βαθμούς κελσίου (Clima Optima)
    4. 10 βήματα επιλογής υγρασίας 30-300 βαθμούς κελσίου(CombiSmart)
    5. Επιλογή έξυπνου μαγειρέματος (SmartChef)
    6. Σύστημα αναγέννησης και στοφαρίσματος
    7. Ακίδα ψησίματος με τρία προγράμματα (Manual,Cook&Hold,Delta-T)

    ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ CPE

    1. Δυνατότητα αποθήκευσης 500 συνταγών με 15 βήματα η κάθε μία
    2. Αυτόματο σύστημα πλύσης (CombiWash)
    3. Ολοκληρωμένη λαβή πλυσίματος
    4. Αυτόματο ή χειροκίνητο κρύωμα καμπίνας
    5. Λειτουργία HACCP
    6. Θυρίδα USB
    7. Αυτόματη αναγνώριση βλαβών
  • 1_10-touch-table

    KPE 1.10 PASSTHROUGH

    ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ  ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ KPE

    1. Ζεστός αέρας 30-300 βαθμούς κελσίου
    2. Σύστημα ατμού με μπόιλερ και injection 30-130 βαθμούς κελσίου
    3. Αυτόματος χειρισμός υγρασίας  70-300 βαθμούς κελσίου (Clima Optima)
    4. 10 βήματα επιλογής υγρασίας 30-300 βαθμούς κελσίου(CombiSmart)
    5. Επιλογή έξυπνου μαγειρέματος (SmartChef)
    6. Σύστημα αναγέννησης και στοφαρίσματος
    7. Ακίδα ψησίματος με τρία προγράμματα (Manual,Cook&Hold,Delta-T)

    ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ KPE

    1. Δυνατότητα αποθήκευσης 500 συνταγών με 15 βήματα η κάθε μία
    2. Αυτόματο σύστημα πλύσης (CombiWash)
    3. Ολοκληρωμένη λαβή πλυσίματος
    4. Αυτόματο ή χειροκίνητο κρύωμα καμπίνας
    5. Λειτουργία HACCP
    6. Θυρίδα USB
    7. Αυτόματη αναγνώριση βλαβών
  • 1_06-touch-table

    KPE 1.06 PASSTHROUGH

    ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ  ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ KPE

    1. Ζεστός αέρας 30-300 βαθμούς κελσίου
    2. Σύστημα ατμού με  μπόιλερ και injection 30-130 βαθμούς κελσίου
    3. Αυτόματος χειρισμός υγρασίας  70-300 βαθμούς κελσίου (Clima Optima)
    4. 10 βήματα επιλογής υγρασίας 30-300 βαθμούς κελσίου(CombiSmart)
    5. Επιλογή έξυπνου μαγειρέματος (SmartChef)
    6. Σύστημα αναγέννησης και στοφαρίσματος
    7. Ακίδα ψησίματος με τρία προγράμματα (Manual,Cook&Hold,Delta-T)

    ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ KPE

    1. Δυνατότητα αποθήκευσης 500 συνταγών με 15 βήματα η κάθε μία
    2. Αυτόματο σύστημα πλύσης (CombiWash)
    3. Ολοκληρωμένη λαβή πλυσίματος
    4. Αυτόματο ή χειροκίνητο κρύωμα καμπίνας
    5. Λειτουργία HACCP
    6. Θυρίδα USB
    7. Αυτόματη αναγνώριση βλαβών
  • combislim-23_06-c

    C 23.06 COMBISLIM

    ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ  ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ C

    1. Ζεστός αέρας 30-300 βαθμούς κελσίου
    2. Σύστημα ατμού με injection 30-130 βαθμούς κελσίου
    3. Αυτόματος χειρισμός υγρασίας  70-300 βαθμούς κελσίου (Clima Optima)
    4. 10 βήματα επιλογής υγρασίας 30-300 βαθμούς κελσίου(CombiSmart)
    5. Επιλογή έξυπνου μαγειρέματος (SmartChef)
    6. Σύστημα αναγέννησης και στοφαρίσματος
    7. Ακίδα ψησίματος με τρία προγράμματα (Manual,Cook&Hold,Delta-T)

    ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ C

    1. Ψηφιακός επιλογέας και ψηφιακό display
    2.  Χωρητικότητα μνήμης μέχρι 50 συνταγές με 10 βήματα η κάθε μια
    3.  Ημιαυτόματο σύστημα καθαρισμού
    4. Αυτόματο κρύωμα καμπίνας
    5.  Αναγνώριση σφάλματος