Προβάλλονται και τα 9 αποτελέσματα

View
 • TCV80E

  TCV80E

  Κεραμική εστία με τέσσερα μάτια GIGA.Εστία θέρμανσης με κεραμικό γυαλί πάχους 6 mm. Έλεγχος θερμοκρασίας που επιτυγχάνεται από έναν ρυθμιστή ενέργειας με βαθμιαία ρύθμιση της παρεχόμενης ισχύος. Οι πλάκες θέρμανσης έχουν έναν περιοριστή θερμοκρασίας με αυτόματη επαναφορά.Το πλαίσιο ειναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα.

 • TCV40E

  TCV40E

  Κεραμική εστία με δύο μάτια GIGA.Εστία θέρμανσης με κεραμικό γυαλί πάχους 6 mm. Έλεγχος θερμοκρασίας που επιτυγχάνεται από έναν ρυθμιστή ενέργειας με βαθμιαία ρύθμιση της παρεχόμενης ισχύος. Οι πλάκες θέρμανσης έχουν έναν περιοριστή θερμοκρασίας με αυτόματη επαναφορά.Το πλαίσιο ειναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα.

 • TCQ80E

  TCQ80E

  Ηλεκτρική εστία με τέσσερα μάτια GIGA.Τετράγωνες εστίες χυτοσιδήρου με θερμοστάτη ασφαλείας και θερμοστάτη λειτουργίας.Διαθέτει διακόπτη 7 θέσεων, οι οποίοι ρυθμίζουν την ισχύ της πλάκας, επιτρέπουν μια μεγάλη επιλογή των θερμοκρασιών μαγειρέματος. Πλαίσιο κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα.

 • TCQ40E

  TCQ40E

  Ηλεκτρική εστία με δύο μάτια GIGA.Τετράγωνες εστίες χυτοσιδήρου με θερμοστάτη ασφαλείας και θερμοστάτη λειτουργίας.Διαθέτει διακόπτη 7 θέσεων, οι οποίοι ρυθμίζουν την ισχύ της πλάκας, επιτρέπουν μια μεγάλη επιλογή των θερμοκρασιών μαγειρέματος. Πλαίσιο κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα.

 • TC80E

  TC80E

  Ηλεκτρική εστία με τέσσερα μάτια GIGA.Στρογγυλές εστίες χυτοσιδήρου με θερμοστάτη ασφαλείας και θερμοστάτη λειτουργίας.Διαθέτει διακόπτη 7 θέσεων, οι οποίοι ρυθμίζουν την ισχύ της πλάκας, επιτρέπουν μια μεγάλη επιλογή των θερμοκρασιών μαγειρέματος. Πλαίσιο κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα.

 • TC40E

  TC40E

  Ηλεκτρική εστία με δύο μάτια GIGA.Στρογγυλές εστίες χυτοσιδήρου με θερμοστάτη ασφαλείας και θερμοστάτη λειτουργίας.Διαθέτει διακόπτη 7 θέσεων, οι οποίοι ρυθμίζουν την ισχύ της πλάκας, επιτρέπουν μια μεγάλη επιλογή των θερμοκρασιών μαγειρέματος. Πλαίσιο κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα.

 • T6FZP

  T6FZP

  Εστία γκαζιού με έξι μάτια GIGA. Καυστήρες κατασκευασμένοι από χυτοσίδηρο με επινικελωμένο, με πιλότο και θερμοκόπια. Οι καυστήρες ελέγχονται με βαλβίδες ασφαλείας με θερμοστοιχείο και βαθμιαία ρύθμιση της παρεχόμενης ισχύος.Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα.

 • T4FZP

  T4FZP

  Εστία γκαζιού με τέσσερα μάτια GIGA. Καυστήρες κατασκευασμένοι από χυτοσίδηρο με επινικελωμένο, με πιλότο και θερμοκόπια. Οι καυστήρες ελέγχονται με βαλβίδες ασφαλείας με θερμοστοιχείο και βαθμιαία ρύθμιση της παρεχόμενης ισχύος.Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα.

 • T2FZP

  T2FZP

  Εστία γκαζιού με δυο μάτια GIGA. Καυστήρες κατασκευασμένοι από χυτοσίδηρο με επινικελωμένο, με πιλότο και θερμοκόπια. Οι καυστήρες ελέγχονται με βαλβίδες ασφαλείας με θερμοστοιχείο και βαθμιαία ρύθμιση της παρεχόμενης ισχύος.Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα.